Home » Edding AG | Επανάσταση στη βιώσιμη παραγωγή η χρήση του αλουμίνιου PCR 

Edding AG | Επανάσταση στη βιώσιμη παραγωγή η χρήση του αλουμίνιου PCR 

Από OPS Publications
05/04/2024

Edding AG | Επανάσταση στη βιώσιμη παραγωγή η χρήση του αλουμίνιου PCR

LOGOS ET_OPC S

Η μετάβαση στο αλουμίνιο PCR , που αναμένεται για την πλειονότητα των προϊόντων μέχρι το τέλος του 2024, αντανακλά τη δέσμευση της Edding για το περιβάλλον. Επίσης, ο Όμιλος Edding σχεδιάζει να επεκτείνει τις προσπάθειές του για βιωσιμότητα μέσω περαιτέρω πρωτοβουλιών, συμπεριλαμβανομένων κοινωνικών έργων.

Ο Per Ledermann, Διευθύνων Σύμβουλος της Edding AG, εξηγεί τη στρατηγική πίσω από αυτή την προσπάθεια σε πρόσφατη συνέντευξη του: «Δηλωμένος στόχος μας είναι να δώσουμε πίσω στο περιβάλλον και την κοινωνία μακροπρόθεσμα περισσότερους από τους πόρους που απαιτούνται για την ύπαρξη και την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Η βάση για αυτό είναι οι οικολογικοί, κοινωνικοί, οικονομικοί και εσωτερικοί στόχοι βιωσιμότητας. Επιδιώκουμε να εξοικονομήσουμε τουλάχιστον 3.000 τόνους εκπομπών CO2 τα επόμενα τρία χρόνια. Η μετάβαση στο αλουμίνιο PCR θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Σε σύγκριση με το νέο αλουμίνιο, η χρήση αλουμινίου PCR εξοικονομεί περίπου 92 % CO2. Με την αποφυγή της εξόρυξης βωξίτη αλουμινίου, προστατεύονται επίσης οι φυσικοί πόροι και οι βιότοποι. Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι πλαστικοί κορμοί από τα προϊόντα Edding από το εργοστάσιο Bautzen θα μετατραπούν σε 100% ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο φέτος, ενώ αναζητούμε εναλλακτικές λύσεις όσο το δυνατόν πιο φιλικές προς το περιβάλλον για τις λύσεις συσκευασίας μας, όπως κυψέλες χωρίς πλαστικά εξαρτήματα».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email