Home » Giotto και Canson ως εκπαιδευτικοί συνεργάτες στα workshop της έκθεσης Cézanne/Renoir 

Giotto και Canson ως εκπαιδευτικοί συνεργάτες στα workshop της έκθεσης Cézanne/Renoir 

Από OPS Publications
05/04/2024

Giotto και Canson ως εκπαιδευτικοί συνεργάτες στα workshop της έκθεσης Cézanne/Renoir

LOGOS ET_OPC S

Η Giotto και η Canson, δύο εμβληματικά brand που διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητά τους, συμμετέχουν ως συνεργάτες εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος σε μια σημαντική πρωτοβουλία στο Μιλάνο για την agenda του 2024.

Με αφορμή την επέτειο των 150 χρόνων από την γέννηση του Iμπρεσιονιοστικού κινήματος το Palazzo Reale, το Musée d’Orsay, το Musée de l’Orangerie και η Skira Arte διοργανώνουν μία έκθεση παρουσιάζοντας τα πιο σημαντικά έργα των Paul Cézanne και Pierre-Auguste Renoir από τα δύο διάσημα μουσεία του Παρισιού. Η έκθεση ξεκίνησε στις 19 Μαρτίου στο Palazzo Reale και θα διαρκέσει μέχρι και 30 Ιουνίου.

Τα δυο brand Giotto και Canson θα είναι το επίκεντρο των εκπαιδευτικών workshop που θα πραγματοποιηθούν για σχολεία και οικογένειες καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Επιπλέον τα προϊόντα της Fila Group θα βρίσκονται διαθέσιμα προς το κοινό στην βιβλιοθήκη του αριστοκρατορικού Palazzo Reale.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email