Home » Έρευνα Food Retail Conference | Ο Σκλαβενίτης παραμένει το love brand της αγοράς 

Έρευνα Food Retail Conference | Ο Σκλαβενίτης παραμένει το love brand της αγοράς 

Από OPS Publications
11/04/2024

Έρευνα Food Retail Conference | Ο Σκλαβενίτης παραμένει το love brand της αγοράς

LOGOS ET_OW S

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας η οποία παρουσιάστηκε από την Long Lust, στο 14ο Food Retail Conference, το μερίδιο του footprint (επισκέψεις) της Σκλαβενίτης φθάνει στο 70%, ενώ ακολουθεί η ΑΒ Βασιλόπουλος με 45% και πολύ κοντά η Lidl με 42%.

Με βάση την αναλυτική χαρτογράφηση της εγχώριας αγοράς των μεγαλύτερων σούπερ μάρκετ από την εταιρεία Long Lust η Σκλαβενίτης, χωρίς διαφήμιση, influencers και «υψηλού επιπέδου» στρατηγική επικοινωνίας είναι το σούπερ μάρκετ που σπάει τα στερεότυπα του marketing πατώντας κορυφή σε επίπεδο επισκεψιμότητας.

Σε ερώτηση γιατί επιλέγουν τις αλυσίδες που ψωνίζουν, η Σκλαβενίτης έρχεται πρώτη για την «ποικιλία προϊόντων» με 63%, ακολουθεί το «βρίσκω εύκολα αυτό που θέλω» με 56%, ενώ πολύ κοντά με 54% βρίσκεται «έχει καλή σχέση τιμής ποιότητας». Γενικότερα, από τις 13 μεταβλητές η Σκλαβενίτης έρχεται πρώτη στις 7.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email