Home » Η Hasbro ανακοίνωσε νέα συμφωνία αδειοδότησης για την επέκταση της PLAY-DOH 

Η Hasbro ανακοίνωσε νέα συμφωνία αδειοδότησης για την επέκταση της PLAY-DOH 

Από OPS Publications
12/04/2024

Η Hasbro ανακοίνωσε νέα συμφωνία αδειοδότησης για την επέκταση της PLAY-DOH

LOGOS ET_OPC S

Η Hasbro ανακοίνωσε χθες μια νέα συμφωνία αδειοδότησης με την Horizon Group USA , ειδικό στην αγορά δημιουργικών DIY, για να επεκτείνει το τεράστιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της μάρκας PLAY-DOH. Μέσω αυτής της νέας συμφωνίας αδειοδότησης, ο όμιλος Horizon θα παράγει και θα διανέμει παγκοσμίως πηλό ξηρού αέρα PLAY-DOH, κιτ χειροτεχνίας και πολλά αλλα DIY προϊόντα από τον Ιανουάριο του 2025.

«Με μια δημιουργική κληρονομιά της βιομηχανίας που χρονολογείται από το 1912, ο Όμιλος Horizon φέρνει στο τραπέζι εκτεταμένη γνώση του κλάδου και ηγετική θέση στην κατηγορία», δήλωσε ο Bradley Bowman, Senior Director, Global Toy, Licensed Consumer Products της Hasbro. «Αυτή η συμφωνία θα μας βοηθήσει να ξεκλειδώσουμε ολοκαίνουργιες κατηγορίες και να απελευθερώσουμε περαιτέρω τις δυνατότητες της επωνυμίας PLAY-DOH. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε αυτές τις νέες εμπειρίες παιχνιδιού για τους καταναλωτές».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email