Home » Φυσικά καταστήματα μικρής λιανικής δημιουργεί το efood 

Φυσικά καταστήματα μικρής λιανικής δημιουργεί το efood 

Από OPS Publications
11/04/2024

Φυσικά καταστήματα μικρής λιανικής δημιουργεί το efood

LOGOS ET_OW S

Στο φυσικό δίκτυο αγορών επεκτείνεται το efood, δημιουργώντας δικά του καταστήματα μικρής λιανικής με το όνομα efood local. Στόχος της εταιρείας είναι η εδραίωσή της και στα φυσικά καταστήματα αγορών, με τη δημιουργία μιας νέας γενιάς καταστημάτων γειτονιάς και την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας για τους καταναλωτές, με το συνδυασμό των φυσικών και των ηλεκτρονικών αγορών. Παράλληλα, συνεχίζει τη διαχείριση του δικτύου καταστημάτων Kiosky’s Convenience Stores, με 51 καταστήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε πόλεις της περιφέρειας.

Βασική αναφορά των καταστημάτων efood local είναι η γειτονιά, όπως αναφέρει η εταιρεία. Το νέο concept έχει μεγαλύτερη έμφαση στο φαγητό, με κύρια στοιχεία του καταστήματος τη «γωνιά του καφέ» και τη «ζεστή γωνιά». Σε επίπεδο κωδικολογίου περιλαμβάνει διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, όπως κάβα, καπνικά και είδη mini market, ορισμένα σχολικά και παιχνίδια και κυρίως τρόφιμα και snacks.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email