Home » Η Fisher-Price λανσάρει τη “βιώσιμη” σειρά Planet Friends 

Η Fisher-Price λανσάρει τη “βιώσιμη” σειρά Planet Friends 

Από OPS Publications
18/04/2024

Η Fisher-Price λανσάρει τη “βιώσιμη” σειρά Planet Friends

LOGOS ET_CRT S

Η Fisher-Price κυκλοφόρησε την  Planet Friends, τη νέα σειρά που χρησιμοποιεί πιο βιώσιμα υλικά για να βοηθήσει στην υποστήριξη και τη φροντίδα για το περιβάλλον, ενώ ενθαρρύνει τη διασκέδαση.

Η Planet Friends, μια συλλογή παιχνιδιών που όχι μόνο προκαλεί χαρά, αλλά χρησιμοποιεί και πιο βιώσιμα υλικά και φέρνει τα μικρά παιδιά πιο κοντά σε μερικά από τα πιο απειλούμενα είδη. Κάθε παιχνίδι είναι φτιαγμένο από 80% έως 95% ανακυκλωμένα πλαστικά.  

Με τα νέα παιδικά παιχνίδια Planet Friends, η Mattel συνεχίζει να κάνει βήματα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, σύμφωνα με τον στόχο της Mattel να φτάσει τα 100% ανακυκλωμένα, ανακυκλώσιμα ή βιολογικά πλαστικά υλικά στα προϊόντα και τις συσκευασίες της έως το 2030.

Ο Mignon Senuta, Senior Director of Global Sustainability and Social Impact της Mattel, σχολίασε: «Η Mattel έχει δεσμευτεί να αναπτύσσει προϊόντα που είναι καλύτερα για τον πλανήτη χρησιμοποιώντας πιο βιώσιμα υλικά και ενσωματώνοντας αρχές διαχείρισης προϊόντων και κυκλικό σχεδιασμό».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email