Home » Η Hallmark ανακοίνωσε νέα αδειοδoτημένη συνεργασία με την Kraft Heinz 

Η Hallmark ανακοίνωσε νέα αδειοδoτημένη συνεργασία με την Kraft Heinz 

Από OPS Publications
18/04/2024

Η Hallmark ανακοίνωσε νέα αδειοδoτημένη συνεργασία με την Kraft Heinz

LOGOS ET_CRT S

Η Hallmark επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της με επίκεντρο τα τρόφιμα μέσω μιας νέας συνεργασίας αδειοδότησης με την The Kraft Heinz Company . Η συνεργασία θα παρουσιάσει έξι νέα είδη φέτος, συμπεριλαμβανομένων τριών Hallmark Keepsake Ornaments και τριών Hallmark παιχνιδιών, με τα brands Kraft Heinz, Heinz, Oscar Mayer, Kool-Aid και Lunchables.

«Η Hallmark και η Kraft Heinz δίνουν προτεραιότητα στη συγκέντρωση των καταναλωτών στη γιορτή και είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε στους θαυμαστές νέους τρόπους για να γιορτάσουν τα αγαπημένα τους φαγητά», λέει η Meredith McCormick, αντιπρόεδρος, παγκόσμιες εξαγορές αδειών, Hallmark. «Η συνεργασία με την Kraft Heinz μας επιτρέπει να συνδυάσουμε τις παραδόσεις των προϊόντων Hallmark με εμβληματικές μάρκες που αγαπούν οι καταναλωτές μας».

Η συνεργασία με την Kraft Heinz θα επεκταθεί το επόμενο έτος με νέες κατηγορίες προϊόντων και καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών αρωμάτων και ήχου.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email