Home » Η Renz GmbH υπέβαλε αίτηση αφερεγγυότητας 

Η Renz GmbH υπέβαλε αίτηση αφερεγγυότητας 

Από OPS Publications
19/04/2024

Η Renz GmbH υπέβαλε αίτηση αφερεγγυότητας

LOGOS ET_OPC S

Η Chr Renz GmbH υπέβαλε αίτηση αφερεγγυότητας στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Aalen στις 20 Μαρτίου 2024. Έως τη στιγμή της κατάθεσης της πτώχευσης, η Chr Renz GmbH είχε ρυθμισμένες  εκκρεμότητες, αλλά αντιμετώπισε πολλές νέες προκλήσεις. Τα προβλήματα με την προμήθεια εξαρτημάτων μηχανολογίας, το αυξανόμενο κόστος για το προσωπικό, το αυξημένο κόστος πρώτων υλών και ενέργειας, οδήγησαν σε ένα χρηματοδοτικό κενό που δεν μπορούσε να καλυφθεί βραχυπρόθεσμα.

Παρά τις τρέχουσες προκλήσεις, η ομάδα της Renz παραμένει πεπεισμένη ότι θα συνεχίσει να διευθύνει την εταιρεία με επιτυχία. Μαζί με τον σύμβουλο αφερεγγυότητας, αναπτύσσονται επί του παρόντος μέτρα για τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών περιοχών, προκειμένου να καταστεί δυνατή η επιτυχής επανεκκίνηση. Η ευκαιρία να καθαριστούν κληρονομημένα ζητήματα και να αναδιαρθρωθεί η εταιρεία θεωρείται ευκαιρία για μια νέα αρχή. Εξετάζονται επίσης νέα επιχειρηματικά μοντέλα, προϊόντα και υπηρεσίες.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email