Home » Με μια ματιά

Με μια ματιά

Από OPS Publications
19/04/2024

Με μια ματιά

LOGOS ET_CRT S
  • Το Kinder Joy λανσάρει τη συλλογή Χάρι Πότερ με 16 παιχνίδια Funko /  Kinder Joy launches Harry Potter collection with 16 Funko toys

Η Ferrero συνεργάστηκε με την Warner Bros και τη Funko για μια νέα συλλογή αυγών Kinder Joy.  Η νέα συλλογή Kinder Joy Harry Potter περιλαμβάνει φιγούρες Funko, ενώ κάθε ένα από τα νέα παιχνίδια μπορεί να παιχτεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (AR) της Kinder Applaydu .  Το Kinder Joy συνεργάστηκε επίσης με τον Tom Felton, γνωστό για τον ρόλο του ως Draco Malfoy στη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ , για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή στους θαυμαστές.

  • Η Heinz και η Mattel κυκλοφόρησαν την Barbiecue Sauce  /  Heinz and Mattel launched Barbiecue Sauce

Η Mattel συνεργάστηκε με τη Heinz για να λανσάρει μια περιορισμένης έκδοσης Heinz Classic Barbiecue Sauce για να γιορτάσει την 65η επέτειο της Barbie. Διαθέσιμη , προς το παρών ,  στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία, αυτό η ροζ vegan mayo με σάλτσα BBQ ακολουθεί τη συνεχιζόμενη περσινή τρέλα Barbiecore .

  • Η ZURU συνεργάζεται με την KFC στη συλλογή Mini Brands /  ZURU partners with KFC on the Mini Brands collection

Η KFC, μια από τις πιο αναγνωρισμένες και αγαπημένες μάρκες εστιατορίων παγκοσμίως, ένωσε τις δυνάμεις της με τη ZURU για να φέρει σε συλλεκτικές μινιατούρες  την ομορφιά του παγκοσμίου φήμης μενού της. «Η συνεχής δέσμευση της ZURU είναι να ανεβάζει το επίπεδο λεπτομέρειας σε κάθε μινιατούρα και να προσφέρει μια απαράμιλλη συλλεκτική εμπειρία στη σειρά Mini Brands». δήλωσε ο Henry Gordon, Διευθυντής Παγκόσμιων Πωλήσεων στη ZURU.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email