Home » Νέες αφίξεις | Νέες αναδυόμενες, τρισδιάστατες κάρτες Monuments 

Νέες αφίξεις | Νέες αναδυόμενες, τρισδιάστατες κάρτες Monuments 

Από OPS Publications
18/04/2024

Νέες αφίξεις | Νέες αναδυόμενες, τρισδιάστατες κάρτες Monuments

LOGOS ET_OPC S

Οι νέες αναδυόμενες, τρισδιάστατες κάρτες Monuments είναι κομψές, εκλεπτυσμένες και μοναδικές στο είδος τους,  καθώς έχουν κατασκευαστεί με την ιδιαίτερη τεχνοτροπία kirigami, η οποία χαρίζει στο χαρτί μία χαρακτηριστική 3D απεικόνιση.

Η προσοχή που έχει δοθεί στην λεπτομέρεια κατά την κατασκευή, καθώς και τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους, τις καθιστούν ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό δώρο.

Κάθε καλαίσθητη κάρτα περιέχει μια αναδυόμενη μινιατούρα του μνημείου ή τοπίου που απεικονίζεται στο εξωτερικό της, κατασκευασμένη από χοντρό χαρτί και φινιρισμένη με προσεγμένες λεπτομέρειες που ζωντανεύουν την φαντασία. Στο εσωτερικό της κάρτας υπάρχουν χαραγμένα σύμβολα που σχετίζονται με το απεικονιζόμενο μνημείο και αναδεικνύονται με το χρώμα του εξωφύλλου.

Επιπλέον κάθε κάρτα διαθέτει ειδική θήκη που περιλαμβάνει τυπωμένες πληροφορίες στα ελληνικά και στα αγγλικά. Όλες οι κάρτες συνοδεύονται από φάκελο, σε ατομική συσκευασία. www.typotrust.gr

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email