Home » Η Pilot Corporation συνεργάζεται με την SCRAP για την έκδοση του  “Frixion x Real Escape Game” 

Η Pilot Corporation συνεργάζεται με την SCRAP για την έκδοση του  “Frixion x Real Escape Game” 

Από OPS Publications
26/04/2024

Η Pilot Corporation συνεργάζεται με την SCRAP για την έκδοση του “Frixion x Real Escape Game”

LOGOS ET_OPC S

Η Pilot Corporation η οποία σχεδιάζει και διαχειρίζεται τη σειρά “Frixion” με περισσότερες από 4,4 δισεκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, συνεργάζεται με την SCRAP και το “Real Escape Game”, που έχει προσελκύσει περισσότερους από 13 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, για να κυκλοφορήσουν μια περιορισμένη έκδοση του πρωτότυπου κιτ επίλυσης γρίφων: “FRIXION x Real Escape Game Fuyumine High School Detective Club Escape from the Prophecy Post”

Το “FRIXION x Real Escape Game” είναι ένα βιωματικό παιχνίδι που διαδραματίζεται σε διάφορες τοποθεσίες όπως λούνα παρκ, γήπεδα μπέιζμπολ, σχολεία, μετρό και συναυλιακούς χώρους, όπου οι συμμετέχοντες γίνονται οι πρωταγωνιστές της ιστορίας , λύνοντας μυστήρια προσπαθώντας να δραπετεύσουν. Το κιτ θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία, σε περιορισμένη έκδοση, ενώ η εταιρεία δεν έκανε γνωστό εάν θα το αναπτύξει στις χώρες που έχει παγκόσμια παρουσία.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email