Home » Η Staedtler έγινε μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ 

Η Staedtler έγινε μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ 

Από OPS Publications
26/04/2024

Η Staedtler έγινε μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ

LOGOS ET_OPC S

Η υπευθυνότητα, η βιωσιμότητα και η καινοτομία είναι βαθειά ριζωμένες  στις εταιρικές αξίες της Staedtler. Ο κατασκευαστής ειδών γραφής και δημιουργικών ειδών, απέκτησε πρόσφατα την ιδιότητα μέλους του Παγκόσμιου Συμφώνου του ΟΗΕ. Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών, η Staedtler δεσμεύεται στους στόχους και τις αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ. Μαζί με άλλες εταιρείες-μέλη, η Staedtler αναλαμβάνει την ευθύνη για την προώθηση της διαδικασίας αλλαγής προς μια δικαιότερη και βιώσιμη οικονομία.

Η ιδιότητα μέλους δίνει στην Staedtler πρόσβαση σε μια ποικιλία μορφών μάθησης, γεγονός που επιτρέπει στην εταιρεία να εντοπίσει και να ενεργοποιήσει πρόσθετους τομείς δράσης στη διαχείριση βιωσιμότητας, ενώ παράλληλα του παρέχεται η δυνατότητα παγκόσμιας  δικτύωσης, προκειμένου να παραμείνει ανθεκτικός και ανταγωνιστικός στο μέλλον.

Ως μέρος του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ, περισσότερες από 24.460 εταιρείες και οργανισμοί από την κοινωνία των πολιτών, την πολιτική και την επιστήμη σε περισσότερες από 170 χώρες συγκεντρώνονται σε εθνικά δίκτυα για να εφαρμόσουν το όραμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και μια πιο βιώσιμης οικονομίας.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email