Home » Η Xerox υλοποιεί τις πιο έντονες διαθρωτικές αλλαγές της ιστορίας της 

Η Xerox υλοποιεί τις πιο έντονες διαθρωτικές αλλαγές της ιστορίας της 

Από OPS Publications
25/04/2024

Η Xerox υλοποιεί τις πιο έντονες διαθρωτικές αλλαγές της ιστορίας της

LOGOS ET_OPC S

Το πρώτο τρίμηνο του 2024, η Xerox ενορχήστρωσε μια από τις πιο έντονες περιόδους διαρθρωτικών αλλαγών της στην πρόσφατη ιστορία της, αυτό, είχε ως αποτέλεσμα, τα έσοδα της εταιρείας για το πρώτο τρίμηνο του έτους, να  μειωθούν κατά 8,5% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2023.

«Εφαρμόσαμε ολοκληρωμένες και στρατηγικές αλλαγές στο μοντέλο λειτουργίας για να ευθυγραμμίσουμε τον οργανισμό μας πιο στενά με τις ανάγκες των αγοραστών μας και να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα μας. Αναμένουμε τα έσοδα προ φόρων του 2024 και τα προσαρμοσμένα λειτουργικά περιθώρια εσόδων να βελτιωθούν σε περίπου 5,1% και τουλάχιστον 7,5%, αντίστοιχα. Αυτές οι αυξήσεις θα οδηγηθούν κατά κύριο λόγο από ενέργειες διαρθρωτικής απλούστευσης που επιτρέπονται από την αναδιοργάνωσή μας, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων των αποφάσεων μείωσης του εργατικού δυναμικού που ανακοινώθηκαν τον Ιανουάριο του 2024». δήλωσε ο Steve Bandrowczak, Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email