Home » Το χαρτοφυλάκιο Rubies καλωσορίζει κορυφαίες μάρκες Hasbro 

Το χαρτοφυλάκιο Rubies καλωσορίζει κορυφαίες μάρκες Hasbro 

Από OPS Publications
25/04/2024

Το χαρτοφυλάκιο Rubies καλωσορίζει κορυφαίες μάρκες Hasbro

LOGOS ET_CRT S

Η Rubies επεκτείνει για άλλη μια φορά το χαρτοφυλάκιό της με την ανακοίνωση συνεργασίας με την Hasbro. Η συμφωνία άδειας χρήσης θα δει τη Rubies να επιστρέφει ως ο μοναδικός κάτοχος άδειας στην EMEA για τη Hasbro, ζωντανεύοντας μερικά από τα πιο δημοφιλή franchise της, συμπεριλαμβανομένων των Transformers και Power Rangers.

Από τα νοσταλγικά αγαπημένα της παιδικής ηλικίας έως το σύγχρονο ​​περιεχόμενο, η αρχική εστίαση θα είναι στην αναπαράσταση σχεδίων από τα franchise Transformers και Power Rangers που αντικατοπτρίζουν τόσο δημοφιλή κλασικά όσο και μοντέρνα στυλ. Οι νέες σειρές κοστουμιών και αξεσουάρ θα απαθανατίσουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες και από τις δύο επωνυμίες, επιτρέποντας στους θαυμαστές της σειράς να ντυθούν σαν τα είδωλά τους με νέους και καινοτόμους τρόπους για να βελτιώσουν την αξία του παιχνιδιού για τους καταναλωτές.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email