Home » Η Crayola αναζητά συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, για να επεκτείνει την πρωτοβουλία “Crayola Creativity Week” 

Η Crayola αναζητά συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, για να επεκτείνει την πρωτοβουλία “Crayola Creativity Week” 

Από OPS Publications
09/05/2024

Η Crayola αναζητά συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, για να επεκτείνει την πρωτοβουλία “ Crayola Creativity Week”

LOGOS ET_OPC S

Η Crayola ανακοίνωσε ότι αναζητά συνεργάτες για να επεκτείνει την παγκόσμια εκπαιδευτική της πρωτοβουλία, Crayola Creativity Week. Η επωνυμία θέλει να συνεργαστεί και να επεκτείνει την προβολή για την εκδήλωση από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2025. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν τη σημασία της δημιουργικότητας και να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητα σε όλα τα προγράμματα σπουδών για να εμπλουτίσουν τη μάθηση και να τονώσουν τη δημιουργική αυτοπεποίθηση.

Η Εβδομάδα Δημιουργικότητας βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής της Crayola για να γιορτάζει και να καλλιεργεί τη δημιουργικότητα των παιδιών. Ο καινοτόμος προγραμματισμός – τον ​​οποίο η επωνυμία παρέχει δωρεάν – προσελκύει εκπαιδευτικούς και παιδιά για πρακτική μάθηση ενώ τους παρουσιάζει εμπνευσμένους συγγραφείς, εικονογράφους, επιχειρηματίες, αστροναύτες, μουσικούς και αθλητές, που εξηγούν τον ρόλο που έπαιξε η δημιουργικότητα στη ζωή τους.

Η τριετής πρωτοβουλία έχει αυξηθεί κατά 205% από το ντεμπούτο της το 2022. Φέτος, 405.000 δάσκαλοι από 100 χώρες συμμετείχαν στην Εβδομάδα Δημιουργικότητας Crayola και περισσότεροι από έξι εκατομμύρια μαθητές «βυθίστηκαν» σε μοναδικές εκπαιδευτικές εμπειρίες.

Οι πόροι του προγράμματος, με δυνατότητα λήψης, ευθυγραμμίζονται με τα πρότυπα εκπαίδευσης σε 15 χώρες και μεταφράζονται σε οκτώ γλώσσες. Αυτοί βοηθούν τους δασκάλους να ενδυναμώσουν τους μαθητές να φέρουν δημιουργικότητα σε κάθε γνωστικό αντικείμενο, από τον αλφαβητισμό μέχρι τα μαθηματικά και τις επιστήμες, καθώς και την κοινωνική και συναισθηματική μάθηση.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email