Home » Η Epson και η Amazon υπέβαλαν κοινή καταγγελία για δικαιώματα IP 

Η Epson και η Amazon υπέβαλαν κοινή καταγγελία για δικαιώματα IP 

Από OPS Publications
09/05/2024

Η Epson και η Amazon υπέβαλαν κοινή καταγγελία για δικαιώματα IP

LOGOS ET_OW S

Η Epson ανακοίνωσε ότι η Epson America, Inc. και η Seiko Epson Corp. υπέβαλαν κοινή καταγγελία με την Amazon εναντίον επιχειρήσεων, που πωλούν προϊόντα μέσω της πλατφόρμας της Amazon, αφού, όπως αναφέρει η καταγγελία, εμπλέκονται στην παράνομη και ρητά απαγορευμένη πώληση πλαστών φιαλών μελανιού επωνυμίας Epson που παραβιάζουν τα κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Seiko Epson Corporation και Epson America.

Η Epson είπε ότι έχει λάβει αυτό το μέτρο για να εμποδίσει οριστικά τις εταιρείες αυτές  να πουλήσουν πλαστά μπουκάλια μελανιού Epson και να προστατεύσει τους πελάτες, τη φήμη της επωνυμίας, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (IP) και τους νόμιμους μεταπωλητές μελανιού Epson.

Η καταγγελία υποβλήθηκε από κοινού στις 6 Μαΐου 2024 και ισχυρίζεται ότι οι κατηγορούμενες εταιρείες, μεταξύ άλλων αξιώσεων, παραβίασαν και έκαναν κατάχρηση της IP της Epson· εξαπάτησαν και έβλαψαν εσκεμμένα την Epson και τους πελάτες της και υπονόμευσαν  την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στα προϊόντα με την επωνυμία Epson που πωλούνται στο κατάστημα της Amazon. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email