Home » Πτώση τζίρου και κερδοφορίας παρουσίασε η JAKKS Pacific στο πρώτο τρίμηνο του 2024 

Πτώση τζίρου και κερδοφορίας παρουσίασε η JAKKS Pacific στο πρώτο τρίμηνο του 2024 

Από OPS Publications
09/05/2024

Πτώση τζίρου και κερδοφορίας παρουσίασε η JAKKS Pacific στο πρώτο τρίμηνο του 2024

LOGOS ET_CRT S

Η JAKKS ανέφερε μείωση στις καθαρές πωλήσεις στα 90,1 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας μείωση 17,4 εκατομμυρίων δολαρίων ή 16% σε ετήσια βάση. Αυτή η πτώση αποδόθηκε στην έλλειψη νέων ταινιών σε σύγκριση με πέρυσι. Το μικτό περιθώριο διαμορφώθηκε στο 23,4%, μειωμένο κατά 580 μονάδες βάσης σε σχέση με το  1ο τρίμηνο του 2023, κυρίως λόγω των αυξημένων δαπανών απαξίωσης των αποθεμάτων και των αποσβέσεων των λιανοπωλητών. Οι πωλήσεις παιχνιδιών και καταναλωτικών προϊόντων μειώθηκαν κατά 15% ενώ οι πωλήσεις κοστουμιών Disguise της εταιρείας μειώθηκαν 25% σε σύγκριση με πέρυσι.

Το μικτό κέρδος ανήλθε σε 21,1 εκατομμύρια δολάρια, μειωμένο κατά 10,4 εκατομμύρια δολάρια από τα 31,4 εκατομμύρια δολάρια που αναφέρθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2023. Οι λειτουργικές ζημιές διευρύνθηκαν στα 21,3 εκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με 4,4 εκατομμύρια δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι.

Κοιτάζοντας το μέλλον, η JAKKS αναμένει ένα μεγάλο back half το 2024, βασισμένο στα προϊόντα της νέας γκάμα της, εμπνευσμένα από τους Simpsons , το Moana 2 της Disney, το Paramount και το Sonic the Hedgehog 3 της SEGA.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email