Home » Στρατηγική αναπροσαρμογή στις εκθέσεις Φρανκφούρτης και Ντουμπάι της Messe Frankfurt 

Στρατηγική αναπροσαρμογή στις εκθέσεις Φρανκφούρτης και Ντουμπάι της Messe Frankfurt 

Από OPS Publications
09/05/2024

Στρατηγική αναπροσαρμογή στις εκθέσεις Φρανκφούρτης και Ντουμπάι της Messe Frankfurt

LOGOS ET_OPC S

Οι προκλητικές και συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς απαιτούν συνεχώς εξατομικευμένες, νέες λύσεις που επιτρέπουν μέγιστα αποτελέσματα συνέργειας και αυξημένη απόδοση για κατασκευαστές, προμηθευτές και αγοραστές. Σε αυτό το πλαίσιο, η Messe Frankfurt, σε στενό συντονισμό με τη βιομηχανία χαρτικών, αποφάσισε να συγκεντρώσει τα εμπορικά είδη γραφείου στο Paperworld Middle East στο Ντουμπάι. Ταυτόχρονα, τα τμήματα γραφικής ύλης, σχολικών ειδών και δημιουργικών δραστηριοτήτων μαζί με το Future of Work θα επικεντρωθούν και θα αναπτυχτούν περαιτέρω στην  Ambiente και το Creativeworld στη Φρανκφούρτη.

Μετά από αυτή την απόφαση της Messe Frankfurt, η Paperworld Middle East στο Ντουμπάι θα γίνει η κύρια τοποθεσία για τα είδη γραφείου, στην εμπορική έκθεση που προορίζεται να λειτουργήσει ως κεντρικός εμπορικός κόμβος μεταξύ της Ασίας, της Ευρώπης και της Αφρικής, προκειμένου να ενισχυθεί η παρουσία στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά. Παράλληλα, στις εκθέσεις καταναλωτικών αγαθών της Φρανκφούρτης Ambiente και Creativeworld επεκτείνεται ο τομέας των χαρτικών και δημιουργικών προϊόντων.

«Θα θέλαμε να δείξουμε στους πελάτες μας στον τομέα των προμηθειών γραφείου εξατομικευμένες νέες προοπτικές ανάπτυξης. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να επικεντρώσουμε τη διεθνή προσφορά για είδη γραφείου στο Paperworld Middle East – ως μια καθιερωμένη διεθνή πλατφόρμα για τη βιομηχανία χαρτικών . Θα ευθυγραμμίσουμε επίσης τα διεθνή μέτρα μάρκετινγκ ανάλογα», λέει ο Philipp Ferger, Επικεφαλής των Εκθέσεων Καταναλωτικών Αγαθών στο Messe Frankfurt.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email