Home » Spin Master | Η Melissa & Doug έδωσε ώθηση στα οικονομικά αποτελέσματα του Q1 2024 

Spin Master | Η Melissa & Doug έδωσε ώθηση στα οικονομικά αποτελέσματα του Q1 2024 

Από OPS Publications
09/05/2024

Spin Master | Η Melissa & Doug έδωσε ώθηση στα οικονομικά αποτελέσματα του Q1 2024

LOGOS ET_CRT S

Η Spin Master  παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του έτους, με τα έσοδα να αυξάνονται κατά 16,5% στα 316,2 εκατομμύρια δολάρια, από 271,4 εκατομμύρια δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι. Ενώ αυτό το σύνολο περιλαμβάνει 40,4 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα που αποδίδονται στη Melissa & Doug, την οποία απέκτησε η Spin Master πέρυσι, τα έσοδα από την Melissa & Doug εξακολουθούν να αυξάνονται κατά 1,6%.

Ένα φωτεινό σημάδι για τη συνολική υγεία της βιομηχανίας παιχνιδιών είναι ότι η Spin Master αναφέρει ότι τα έσοδα στην κατηγορία Παιχνιδιών της αυξήθηκαν κατά 21,5% το 1ο τρίμηνο, ακολουθούμενη από άνοδο 16,5% στην ψυχαγωγία. Τα Digital Games υποχώρησαν 3,2%. Οι πωλήσεις ακαθάριστου προϊόντος σε παιχνίδια αυξήθηκαν κατά 22,1% το πρώτο τρίμηνο. Χωρίς τη Melissa & Doug, οι πωλήσεις σημείωσαν μέτρια αύξηση 0,5%.

Επίσης, στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, η Spin Master επανέλαβε ότι ολόκληρη η παγκόσμια βιομηχανία παιχνιδιών συνεχίζει να «βάλλεται» από το μακροοικονομικό περιβάλλον και τις μειωμένες καταναλωτικές δαπάνες.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email