Home » Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Green Product Awards 2024

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Green Product Awards 2024

Από OPS Publications
17/05/2024

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Green Product Awards 2024

LOGOS ET_OPC S

Κάθε χρόνο, το Green Product Award τιμά προϊόντα και ιδέες που ξεχωρίζουν στις πτυχές του σχεδιασμού, της καινοτομίας και της βιωσιμότητας. Φέτος συμμετέχοντες από 60 χώρες εξασφάλισαν ρεκόρ συμμετοχής στο φετινό βραβείο Green Product με 1.500 υποβολές . Οι νικητές επιλέχθηκαν σε δώδεκα κατηγορίες από 250 υποψήφια προϊόντα και concept. Επιπλέον, οι νικητές του κοινού επιλέχθηκαν σε μια δημόσια διαδικτυακή ψηφοφορία στην οποία ψηφίστηκαν πάνω από 60.000 ψήφοι.

«Για να εξοικονομήσουμε πόρους, δεν χρειάζεται καν να κοιτάξουμε μακριά, ξεκινάμε από τον μικρό ιδιωτικό χώρο: τη χειροτεχνία με ρολά χαρτιού υγείας, τις αγορές στην περιφερειακή αγορά ή την πολυλειτουργική χρήση υπαρχόντων προϊόντων. Τα παιδιά μιμούνται και μαθαίνουν από μικρή ηλικία να εκτιμούν τα πράγματα που είναι σημαντικά για τους γονείς τους. Οι εταιρείες που τιμήθηκαν φέτος έκαναν ακριβώς αυτό: το καλό ήταν τόσο κοντά και από αυτό δημιουργήθηκαν υπέροχα και, πάνω απ’ όλα, βιώσιμα προϊόντα», συνοψίζει η η Katja Keienburg της baby&junior.

Οι τρεις νικητές της κατηγορίας «Παιδιά» του Green Product Award 2024 περιλαμβάνουν:

  • Level “Established”: “Buddy Eko” by finkid, designer: Vera Dawallu

Το «Buddy Eko» είναι μιαExclusive Insights σχολική τσάντα που διατίθεται σε σετ τεσσάρων τεμαχίων ή μεμονωμένα χωρίς αξεσουάρ και σχεδιάστηκε για παιδιά από 1η έως 4η δημοτικού. Κατασκευάζεται από υπολείμματα υλικών άλλων παραγωγών. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει τη διατήρηση των πόρων κατά την παραγωγή, αλλά εξασφαλίζει επίσης έναν δεύτερο κύκλο ζωής προϊόντος για τα αχρησιμοποίητα υλικά.

  • “Start-Up” level: “Little Skittles – Bowling Set” by Korko, designer: Greta Giangrande

Το «Little Skittles – BowlingExclusive Insights Set» από την Korko είναι ένα κλασικό επανασχεδιασμένο παιχνίδι. Καινοτόμα κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμα πέλλετ φελλού, προσφέρει ώρες διασκέδασης μπόουλινγκ για παιδιά και γονείς τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

  • Level “Student”: “Amaze”, and University School of Industrial Design, designers: Anna-Maria Nilsson, Clara Storsten & Lisa Wagner

Συνδυάζοντας τις προκλήσειςGreen Product Awards 2024 | Meet The Winners | Luxiders Magazine του λαβύρινθου με έναν πίνακα ισορροπίας, το “Amaze” επαναπροσδιορίζει την ανάπτυξη των δεξιοτεχνιών. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, ενισχύει τους μύες και τον συντονισμό των ποδιών και βελτιώνει την ισορροπία ενώ κάνει την προπόνηση διασκεδαστική σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Το μέγεθός του επιτρέπει στο “Amaze” να χρησιμοποιείται από πολλά άτομα, κάτι που συνεπάγεται συναρπαστική ομαδική εργασία.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email