Home » Γιοβάς Α. Ε.  | “ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ” για τους μικρούς “Ακρίτες” των νησιών μας 

Γιοβάς Α. Ε.  | “ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ” για τους μικρούς “Ακρίτες” των νησιών μας 

Από OPS Publications
17/05/2024

Γιοβάς Α. Ε. | “ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ” για τους μικρούς “Ακρίτες” των νησιών μας

LOGOS ET_OPC S

Φέτος, η Γιοβάς Α. Ε.  «συμπλέει» μαζί με την εθελοντική οργάνωση ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ (+πλευση), η οποία ολοκληρώνει επιτυχώς 10 χρόνια λειτουργίας και έμπρακτης προσφοράς για την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων, μικρών και μεγάλων, των Ελληνικών ακριτικών νησιών . Άλλωστε, η ενίσχυση της εκπαιδευτικής και μαθητικής «εμπειρίας» στα ακριτικά νησιά αποτελεί πρωτοβουλία που συνάδει πλήρως με τις αξίες και δεσμεύσεις της εταιρίας μας.

Με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση στη φροντίδα και μέριμνα παιδιών και νέων, η Γιοβάς Α. Ε. συνέβαλλε στην ανθρωπιστική δράση και έργο της οργάνωσης με τη δωρεά προϊόντων γραφικής ύλης και παιχνιδιών για την κάλυψη μέρους των αναγκών των σχολείων στα 8 ακριτικά νησιά του φετινού διάπλου που πραγματοποιήθηκε από τις 18 ως και τις 28 Απριλίου.

Ενώ, για τους μικρούς «ακρίτες» στα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια στην Ηρακλειά, Σίκινο, Τέλενδο και Ψέριμο, η εταιρία μας επιφύλασσε μία ακόμα έκπληξη, προσφέροντας τους και τις σχολικές τσάντες από τις συλλογές της, GIM και Back Me Up! Αγαπημένοι ήρωες, όπως Barbie, Paw Patrol και Cars, αλλά και δημοφιλή brands όπως No Fear, Hallmark και Maui θα «συντροφεύουν» αυτούς τους μαθητές σε κάθε τους «βήμα» για τη νέα σχολική χρονιά που έρχεται.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email