Home » Η HP θα επιτρέπει επίσημα, τη χρήση ανακατασκευασμένων κασετών τρίτων στους εκτυπωτές της 

Η HP θα επιτρέπει επίσημα, τη χρήση ανακατασκευασμένων κασετών τρίτων στους εκτυπωτές της 

Από OPS Publications
17/05/2024

Η HP θα επιτρέπει επίσημα, τη χρήση ανακατασκευασμένων κασετών τρίτων στους εκτυπωτές της

LOGOS ET_OPC S

Σε μια εξελισσόμενη προσπάθεια προς τη βιωσιμότητα, η HP παρουσίασε την καινοτόμο λύση «SecuReuse», που επιτρέπει τη χρήση ανακατασκευασμένων κασετών τρίτων σε εκτυπωτές HP.

Η HP συνιστούσε ιστορικά αυθεντικά δοχεία για να εξασφαλίσει αξιοπιστία και βέλτιστη ποιότητα εκτύπωσης, επικαλούμενη συχνά την κατώτερη απόδοση των ανακατασκευασμένων εναλλακτικών λύσεων. Με το πρόγραμμα SecuReuse, η HP προωθεί τώρα ένα περιβάλλον που υποστηρίζει την επαναχρησιμοποίηση των κασετών της στην περιοχή EMEA, ωφελώντας ιδιαίτερα τους ανακατασκευαστές της ΕΕ.

Αυτή η πρωτοβουλία αναμένεται να επεκτείνει τον κύκλο ζωής των κασετών εκτυπωτών και να προσφέρει στους ανακατασκευαστές μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με τις τεχνολογίες της HP χωρίς τον κίνδυνο παραβίασης πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σε συνεργασία με τους aftermarket KMP, ALTKIN και Peach, η λύση αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2025/ αρχές του 2026 και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι φιλική προς το χρήστη για ανακατασκευαστές, απαιτώντας στοχευμένη χαμηλή αρχική επένδυση. Η λύση διασφαλίζει επίσης βελτιώσεις συμβατότητας και ασφάλειας για τους τελικούς χρήστες, προσφέροντας μια απρόσκοπτη εμπειρία με ειδοποιήσεις για τα επίπεδα μελανιού και γραφίτη και μοναδικά μηνύματα εγκατάστασης.

Η λύση απαιτεί μια γνήσια, μη τροποποιημένη άδεια κασέτα με εγκατεστημένο τσιπ HP . Το πρόγραμμα SecuReuse χρησιμοποιεί OEM IP στο τσιπ, εξαλείφοντας την ανάγκη για απόθεμα τσιπ και οι ανακατασκευαστές θα έχουν μια επιλογή με δυνατότητες συμπλήρωσης και επαναφοράς .

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email