Home » Η Montegrappa κυκλοφόρησε δύο περιορισμένες εκδόσεις από μασίφ χρυσό, για να αποτίνει “φόρο τιμής” στους Rolling Stones 

Η Montegrappa κυκλοφόρησε δύο περιορισμένες εκδόσεις από μασίφ χρυσό, για να αποτίνει “φόρο τιμής” στους Rolling Stones 

Από OPS Publications
16/05/2024

Η Montegrappa κυκλοφόρησε δύο περιορισμένες εκδόσεις από μασίφ χρυσό, για να αποτίνει "φόρο τιμής" στους Rolling Stones 

LOGOS ET_OPC S

Καθώς η περιοδεία των Rolling Stones Hackney Diamonds ξεκινά στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Montegrappa κυκλοφόρησε δύο περιορισμένες εκδόσεις 60 συλλεκτικών τεμαχίων  κατασκευασμένες από μασίφ χρυσό και καλυμμένες με πολύτιμους λίθους.

Το Stones Legacy: SIXTY είναι μια απαστράπτουσα, υψηλής πολυτέλειας συλλογή οργάνων  γραφής που φέρει τον τίτλο των πρώτων σχεδίων της Montegrappa για το θρυλικό συγκρότημα, τώρα διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο μέσω της Arika International.

Εμπνευσμένη από δύο κλασικά τραγούδια, η συλλογή Stones Legacy: SIXTY περιλαμβάνει δύο μοντέλα που είναι από τα πιο διάσημα της Montegrappa εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα. Κατασκευασμένα από μασίφ χρυσό και καλυμμένα με πολύτιμους λίθους, το She’s a Rainbow και το Ruby Tuesday αποτίνουν φόρο τιμής στους θρυλικούς καλλιτέχνες που εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη λάμψη της επετείου τους με διαμάντια.

Stones Legacy: SIXTY Is Montegrappa's Tribute to The Rolling Stones

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email