Home » Με μια ματιά_Vol. 2

Με μια ματιά_Vol. 2

Από OPS Publications
16/05/2024

Με μια ματιά _Vol. 2

LOGOS ET_CRT S
  • Η Dan Dee International εξασφαλίζει παγκόσμια συμφωνία άδειας χρήσης με τη SMOKO 

Η Dan Dee International υπέγραψε μια παγκόσμια συμφωνία κύριας άδειας χρήσης με τη SMOKO, μια μάρκα lifestyle γνωστή για τα μοναδικά και ιδιόμορφα σχέδιά της. Αυτή η συμφωνία  θα φέρει στην αγορά μια νέα συλλογή από  λούτρινα, συλλεκτικά παιχνίδια, εποχιακά είδη και είδη δώρων, καθώς και προϊόντα διακόσμησης σπιτιού εμπνευσμένα από τη μάρκα για πολυκαταστήματα, μεσαίου επιπέδου και καταστήματα λιανικής.

  • Η Just Play κυκλοφορεί παιχνίδια εμπνευσμένα από το «Inside Out 2» της Disney και της Pixar

Εν όψει του «Inside Out 2» της Disney και της Pixar που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 14 Ιουνίου, η Just Play κυκλοφόρησε μια νέα σειρά παιχνιδιών εμπνευσμένη από την ταινία κινουμένων σχεδίων. Η συλλογή περιλαμβάνει λούτρινα, φιγούρες και συλλεκτικά αντικείμενα που στοχεύουν να βοηθήσουν τα παιδιά να κατανοήσουν περίπλοκα συναισθήματα με νέους τρόπους. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα τώρα σε μεγάλους λιανοπωλητές.

  • Η Schleich εγκαινιάζει το πρόγραμμα Family FUNFluencer

Η Schleich εγκαινίασε επίσημα το οικογενειακό της πρόγραμμα FUNfluencer, μια νέα πρωτοβουλία που επιτρέπει στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο να συμμετέχουν σε προκλήσεις και την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία και δώρα. Οι δράσεις του προγράμματος FUNfluencer παρέχουν ευκαιρίες στα άτομα να επιδείξουν την αλληλεπίδρασή τους με τα προϊόντα Schleich.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email