Home » Η Toy Fair 2025 αναδιατάσσει τις αίθουσες της εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης από τον κλάδο των σχολικών 

Η Toy Fair 2025 αναδιατάσσει τις αίθουσες της εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης από τον κλάδο των σχολικών 

Από OPS Publications
17/05/2024

Η Toy Fair 2025 αναδιατάσσει τις αίθουσες της εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης από τον κλάδο των σχολικών

LOGOS ET_OPC S

Στην επερχόμενη εκδήλωση από τις 28 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2025, ο διοργανωτής, Spielwarenmesse eG, θα δώσει σε εκθέτες και επισκέπτες την ευκαιρία να επωφεληθούν από μια νέα εμπειρία στο χώρο της έκθεσης, αφού η ομάδα της Spielwarenmesse προσπαθεί να τοποθετήσει βέλτιστα τις πολυάριθμες ομάδες προϊόντων αναδιατάσσοντας  τη χωροταξία των αιθουσών της.

«Αναλύσαμε κάθε μία από τις 13 ομάδες προϊόντων μας για να τις τοποθετήσουμε βέλτιστα. Με τη νέα διάταξη και την επέκταση των αιθουσών, κάνουμε τη Spielwarenmesse κατάλληλη για το μέλλον και προσφέρουμε στους επισκέπτες αύξηση των πλεονεκτημάτων της εμπορικής έκθεσης. Επίσης, λόγω της ακύρωσης του Insights-X, υπάρχει μεγάλη ζήτηση από εκθέτες από τον κλάδο χαρτιού, γραφείων και χαρτικών που θα ήθελαν τώρα να παρουσιαστούν στο Spielwarenmesse, για το λόγο αυτό , η ομάδα προϊόντων “Σχολικά είδη, γραφική ύλη, δημιουργική σχεδίαση” μετακινείται  στην  Αίθουσα 2.  Η κατηγορία αυτή προσφέρει μεγάλες δυνατότητες, ειδικά στους τομείς του back-to-school και του δημιουργικού, οι οποίες θα αξιοποιηθούν ακόμη περισσότερο στην έκθεση παιχνιδιών στο μέλλον.», τονίζει ο Florian Hess, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Spielwarenmesse eG.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email