Home » Η Sigel GmbH βραβεύτηκε με το χάλκινο μετάλλιο βιωσιμότητας EcoVadis 

Η Sigel GmbH βραβεύτηκε με το χάλκινο μετάλλιο βιωσιμότητας EcoVadis 

Από OPS Publications
13/06/2024

Η Sigel GmbH βραβεύτηκε με το χάλκινο μετάλλιο βιωσιμότητας EcoVadis

Η Sigel GmbH βραβεύτηκε με το χάλκινο μετάλλιο στη διεθνώς αναγνωρισμένη βαθμολογία βιωσιμότητας EcoVadis. Η εταιρεία από το Mertingen συγκαταλέγεται στο κορυφαίο 13 % των εταιρειών που αξιολογούνται στην παραγωγή έντυπων προϊόντων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το χάλκινο μετάλλιο από την EcoVadis. Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για την εφαρμογή της στρατηγικής μας για τη βιωσιμότητα και μας δίνει κίνητρο για το μέλλον. Η Sigel συμμετέχει στην αξιολόγηση EcoVadis ετησίως από το 2021. Από τότε μπορέσαμε να βελτιώνουμε κάθε χρόνο τη βαθμολογία μας και να επιδείξουμε την πρόοδο στους επιμέρους τομείς βιωσιμότητας. Ταυτόχρονα, η συνεχής βελτίωση είναι επίσης μια απαίτηση για τη μελλοντική μας ανάπτυξη», αναφέρει ο Götz Stamm, Διευθύνων Σύμβουλος της Sigel, σχετικά με τη θετική αξιολόγηση.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email