Home » Υψηλή επισκεψιμότητα κατέγραψε η συμμετοχή της Rilecart SRL στην Drupa 2024 των 170.000 επισκεπτών 

Υψηλή επισκεψιμότητα κατέγραψε η συμμετοχή της Rilecart SRL στην Drupa 2024 των 170.000 επισκεπτών 

Από OPS Publications
13/6/2024

Υψηλή επισκεψιμότητα κατέγραψε η συμμετοχή της Rilecart SRL στην Drupa 2024 των 170.000 επισκεπτών

Υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα στο περίπτερο Rilecart SRL κατά τις έντεκα ημέρες της έκθεσης, όπου ολοκληρώθηκαν πολυάριθμες πωλήσεις.  Η Rilecart είναι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως κατασκευάστριες εταιρίες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας για τη διάτρηση και βιλιοδεσία ημερολογίων, μπλόκ και τετραδίων και αναλωσίμων βιβλιοδεσίας μονού & διπλού μεταλλικού σπιράλ  και πλαστικού coil.

Η Διευθύνων Σύμβουλος  της ΑΑΝΚΑΛ Α.Ε. αποκλειστικού αντιπροσώπου της εταιρίας Rilecart στην Ελλάδα και Κύπρο που παρευρίσκονταν στην έκθεση, κ. Πόπη Αντωνιάδου, δήλωσε σχετικά: «Για την Rilecart SRL και εμάς στην ΑΑΝΚΑΛ ΑΕ ήταν εντυπωσιακή η μεγάλη ανταπόκριση.  H ομαδική εργασία στη Rilecart ήταν εξαιρετική, τα νέα μηχανήματα που παρουσιάστηκαν ήταν ιδιαίτερα λειτουργικά για τα σημερινά δεδομένα ενώ έκθεση Drupa 2024 είχε απίστευτη επιτυχία. Είχαμε πολλούς επισκέπτες στο περίπτερό από την Ελλάδα, καλές συζητήσεις και συμφωνίες . Η ατμόσφαιρα ήταν απλά υπέροχη και είμαστε ευγνώμονες για όλα τα θετικά σχόλια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας επισκέφτηκαν και ανυπομονούμε ήδη να σας δούμε ξανά σύντομα.»

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email