Home » Η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία εμπνεύστηκε από τα τουβλάκια της LEGO 

Η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία εμπνεύστηκε από τα τουβλάκια της LEGO 

Από OPS Publications
20/06/2024

Η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία εμπνεύστηκε από τα τουβλάκια της LEGO

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) εμπνεύστηκε από τον σχεδιασμό του τούβλου LEGO για να υλοποιήσει εξέδρες εκτόξευσης και καταφύγια για αστροναύτες που κατευθύνονται στο διάστημα. Τα τουβλάκια του οργανισμού είναι παρόμοια με τα LEGO Bricks, αλλά τυπώνονται 3D με σκόνη μετεωρίτη για να δοκιμαστεί η βιωσιμότητα και η αντοχή του υλικού.

Οι σχεδιαστές της ESA ελπίζουν ότι τα τούβλα μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας τον ρεγόλιθο που βρίσκεται στο φεγγάρι, ένα υλικό παρόμοιο με τη δοκιμασμένη σκόνη μετεωρίτη. Τα τυπωμένα Space Bricks μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για τη δοκιμή εκδόσεων μικρής κλίμακας μεγαλύτερων δομικών σχεδίων.

Η LEGO σχεδιάζει να παρουσιάσει τα διαστημικά τουβλάκια της ESA σε επιλεγμένα καταστήματα LEGO στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία , τη Γαλλία, τη Δανία, την Ισπανία και την Αυστραλία, καθώς και στο LEGO House στο Billund της Δανίας.

Με την ομάδα της ESA να χρησιμοποιεί το LEGO System-in-Play για να προωθήσει τα διαστημικά ταξίδια, δείχνει στα παιδιά ότι ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο όταν πρόκειται για την κατασκευή LEGO από τούβλα και ελπίζουμε να ενθαρρύνει τα παιδιά να ξεκινήσουν την κατασκευή των δικών τους διαστημικών καταφυγίων, δήλωσε o επικεφαλής του προγράμματος της  Lego.  

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email