Home » Συμμετοχή της Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε στη Spielwarenmesse 2023 στη Νυρεμβέργη

Συμμετοχή της Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε στη Spielwarenmesse 2023 στη Νυρεμβέργη

Από OPS Publications
27/01/2023

Συμμετοχή της Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε στη Spielwarenmesse 2023 στη Νυρεμβέργη

LOGOS ET_CRT S

Η εταιρία Διακάκης Εισαγωγική συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Spielwarenmesse που θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 1 έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στη Νυρεμβέργη.

Δείτε από κοντά τα νέα σχέδια στο περίπτερο της εταιρίας (Hall 4, B09) και ανακαλύψτε τις σχολικές σειρές MUST και τα παιχνίδια που θα γίνουν ανάρπαστα το 2023 !Οι καινούριες κυκλοφορίες σημάτων που εξασφάλισε η Διακάκης Εισαγωγική όπως Gabby’s Dollhouse, NASA, Harvard, τα αγαπημένα σχέδια με Disney , Marvel, Peppa Pig, Brawl Stars, PJ Masks και πολλά ακόμα είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν πόλο έλξης των επισκεπτών της Spielwarenmesse για μια ακόμα χρονιά !

Πιστή στο ραντεβού της με τα μεγαλύτερα events του κλάδου παγκοσμίως, η εταιρία σας καλεί να ανακαλύψετε τις νέες και ανανεωμένες σχολικές συλλογές με τσάντες MUST για όλες τις ηλικίες, ολοκληρωμένα σετ φαγητού αλλά και παιχνίδια με την ξεχωριστή υπογραφή ποιότητας της Διακάκης Εισαγωγική.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email