Home » Επιστροφή χρημάτων με την αγορά εκτυπωτών Hewlett Packard

Επιστροφή χρημάτων με την αγορά εκτυπωτών Hewlett Packard

Από OPS Publications
16/02/2023

Επιστροφή χρημάτων με την αγορά εκτυπωτών Hewlett Packard

LOGOS ET_OW S

Η HP παρουσίασε μια προωθητική ενέργεια επιστροφής χρημάτων, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις σε επιλεγμένους κωδικούς εκτυπωτών inkjet και laser. Εάν οι πελάτες εγγραφούν στο πρόγραμμα Cashback for Selected HP Printers μετά την αγορά τους, θα τους επιστραφεί μέρος του τιμήματος που κατέβαλαν για την αγορά.

Η διαδικασία συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια επιστροφής χρημάτων της HP είναι απλή. Εάν o πελάτης επιθυμεί να του επιστραφεί μέρος των χρημάτων που κατέβαλε για την αγορά ενός εκτυπωτή που περιλαμβάνεται στην προωθητική ενέργεια, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να εγγραφεί στη σελίδα Cashback for Selected HP Printers εντός 30 ημερών από την αγορά. Μετά τον έλεγχο της εγγραφής, το ποσό που αναλογεί στον συγκεκριμένο τύπο εκτυπωτή θα επιστραφεί στον λογαριασμό του.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για επιλεγμένους εκτυπωτές και πολυμηχανήματα που θα αγοραστούν μετά την 1η Φεβρουαρίου 2023.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email