Home » Η Disguise επεκτείνει την παγκόσμια συμφωνία δικαιωμάτων του Minecraft

Η Disguise επεκτείνει την παγκόσμια συμφωνία δικαιωμάτων του Minecraft

Από OPS Publications
27/02/2023

Η Disguise επεκτείνει την παγκόσμια συμφωνία δικαιωμάτων του Minecraft

LOGOS ET_CRT S

Η Disguise ανακοίνωσε μια ανανέωση συνεργασίας με τη Microsoft, καθιστώντας την εταιρεία τον μοναδικό συνεργάτη κοστουμιών για το πιο δημοφιλές και Νο. 1 παιχνίδι στον κόσμο, το Minecraft.

Η Disguise θα διατηρήσει τα παγκόσμια δικαιώματα να συνεχίσει να σχεδιάζει, να εμπορεύεται, να κατασκευάζει και να διανέμει αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ αποκριάτικων κοστουμιών για τη μάρκα Minecraft που θα ξεκινήσει το 2023.

Εκτός από το ότι το παιχνίδι είναι ένα από τα παιχνίδια με τις περισσότερες λήψεις όλων των εποχών, έχει επίσης γίνει από τις πιο δημοφιλείς μάρκες κοστουμιών και στολών στον κόσμο. Με μια ήδη εκτεταμένη σειρά Minecraft που συνεχίζει να αναπτύσσεται χρόνο με το χρόνο, η Disguise έχει σχέδια να αναπτύξει την επιχείρηση ακόμα πιο διεθνώς, φέρνοντας επιπλέον στυλ και εκδόσεις στη λιανική πώληση σε όλο τον κόσμο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email