Home » Υπεγράφη μνημόνιο στενής συνεργασίας μεταξύ των ενώσεων παιχνιδιών Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας

Υπεγράφη μνημόνιο στενής συνεργασίας μεταξύ των ενώσεων παιχνιδιών Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας

Από OPS Publications
17/03/2023

Υπεγράφη μνημόνιο στενής συνεργασίας μεταξύ των ενώσεων παιχνιδιών Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας

LOGOS ET_CRT S

Η Γερμανική Ένωση Βιομηχανίας Παιχνιδιών (DVSI), το Toy Forum Austria (TFA) και η Ελβετική Ένωση Παιχνιδιών (SVS) έχουν συνάψει μια εκτεταμένη συμφωνία συνεργασίας σε στρατηγικό και επιχειρησιακό επίπεδο.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU), το οποίο υπεγράφη στη Βιέννη την περασμένη Πέμπτη από τους διευθύνοντες συμβούλους των ενώσεων, Ulrich Brobeil (DVSI), Dieter Strehl (TFA) και Sandro Küng (SVS), προβλέπει  εντατική ανταλλαγή και στενή συνεργασία για θέματα που σχετίζονται με την αγορά των παιχνίδια στους  τομείς ανάπτυξης , βιωσιμότητας και πολιτικής. Οι εταίροι ελπίζουν να επιτύχουν πιο αποτελεσματικούς και αποδοτικούς σχηματισμούς οι οποίοι να είναι σε θέση να προσφέρουν στις εταιρείες μέλη των τριών εταίρων DACH πρόσθετη προστιθέμενη αξία μέσω νέων υπηρεσιών, όπως κοινά συνέδρια, παρουσιάσεις,  έρευνες αγοράς άλλα και εκπαίδευση .

Ο Ulrich Brobeil σχολίασε την υπογραφή του μνημονίου κατανόησης ως εξής: «Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει μια αγορά παιχνιδιών 102 εκατομμυρίων πολιτών και κύκλο εργασιών περίπου 5,1 δις. €. Αυτό την καθιστά τη σημαντικότερη αγορά στην Ευρώπη. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε και να επεκτείνουμε αυτή την ισχυρή θέση στην ευρωπαϊκή αγορά παιχνιδιών, αλλά και να εμφανιστούμε ως κοινή φωνή στις πολιτικές συζητήσεις που επηρεάζουν τον κλάδο μας».  

Με την υπογραφή του μνημονίου και οι τρεις εταίροι μπαίνουν κατευθείαν στα λειτουργικά. Τον Μάρτιο έχει προγραμματιστεί η αποστολή της πρώτης Λευκής Βίβλου DACH και η έναρξη της έρευνας DACH Sourcing καθώς και διοργάνωση στρογγυλής τραπέζης DACH σχετικά με τις προτάσεις στο προσχέδιο του νέου κανονισμού της ΕΕ για τα παιχνίδια .

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email