Home » Insights-X 2023 | Οι Faber-Castell και Stabilo επέστρεψαν

Insights-X 2023 | Οι Faber-Castell και Stabilo επέστρεψαν

Από OPS Publications
17/03/2023

Insights-X 2023 | Οι Faber-Castell και Stabilo επέστρεψαν

LOGOS ET_OPC S

Η Insights-X 2023, η οποία θα διεξαχθεί στη Νυρεμβέργη από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου, βλέπει με μεγάλη χαρά την επιστροφή σημαντικών εκθετών. Το 2022, που έγινε η πρώτη διοργάνωση, μετά την Covid εποχή, παρόλο που η έκθεση συγκέντρωσε 153 διεθνείς εκθέτες, πολλοί επισκέπτες εξεπλάγησαν από την απουσία ορισμένων μεγάλων ονομάτων στον χώρο της γραφής και γραφικής ύλης, ιδίως εταιρειών που εδρεύουν στην περιοχή της Νυρεμβέργης.

Η Insights-X του 2023 θα δει αυτές τις επωνυμίες να επιστρέφουν στην εκδήλωση με εξειδίκευση στα σχολικά και γραφικά είδη.  Οι Faber-Castell και Stabilo θα είναι επομένως μεταξύ των εκθετών, καθώς και οι Clairefontaine, Exacompta.

Μια άλλη καινοτομία φέτος, η παράταση της έκθεσης για το Σάββατο, μια «eXtra-Day» που προορίζεται πιο ιδιαίτερα για τους γερμανόφωνους εμπόρους (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), ενώ το πρώτο τριήμερο θα υποδεχθεί περισσότερους Ευρωπαίους και διεθνείς αγοραστές.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email