Home » School & Office North 2023 | Απολογισμός διοργάνωσης

School & Office North 2023 | Απολογισμός διοργάνωσης

Από OPS Publications
17/03/2023

School & Office North 2023 | Απολογισμός διοργάνωσης

LOGOS ET_OPC S

Η μεγάλη έκθεση ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου, SCHOOL & OFFICE North 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως και τις 13 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θέτοντας τη Βόρεια Ελλάδα στο κέντρο των εξελίξεων, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ανανεώνει το ραντεβού της για τον Μάϊο στην Αθήνα, στη 10η διοργάνωση της SCHOOL & OFFICE 2023, στο MEC Παιανίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης που απέσπασε τις καλύτερες των εντυπώσεων, φιλοξενήθηκαν περισσότερες από 50 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς ειδών χαρτοπωλείου, παραγωγής, εμπορίας, εξαγωγής και εισαγωγής χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ, αναλώσιμων γραφείου, ειδών δώρου, DIY κατασκευών, παιχνιδιών και Εκδοτικών Οίκων. Αξίζει να σημειωθεί η θετική ανταπόκριση που έλαβαν και οι παράλληλες δράσεις που συνόδευσαν την έκθεση και περιελάμβαναν θεματικές ομιλίες και workshops από εξειδικευμένους επαγγελματίες και διακεκριμένους επιστήμονες.

Οι συμμετοχές στην SCHOOL & OFFICE North 2023 από επαγγελματίες επισκέπτες ξεπέρασαν  τις 1200, συμβάλλοντας στο όραμα της Διοργάνωσης, η έκθεση της Θεσσαλονίκης να γίνει θεσμός, όπως και η αντίστοιχη της Αθήνας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Μάιο στην Αθήνα, στη 10η SCHOOL & OFFICE 2023, η οποία αναμένεται να είναι πολλαπλάσια σε συμμετοχές αλλά και εκθεσιακό χώρο. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως και τις 22 Μαΐου στο MEC Παιανίας, ενώ σε περίπτωση προκήρυξης εκλογών, η Διοργάνωση έχει εξασφαλίσει τη διεξαγωγή της έκθεσης από τις 13 έως τις 15 Μαΐου.

www.schoolandoffice.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: BE-ΒΕST – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Τηλ: 216.93.90.312

E-mail: info@schoolandoffice.gr, info@be-best.gr

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email