Home » H Tomy επεκτείνει το Hey Clay στη Γερμανική αγορά

H Tomy επεκτείνει το Hey Clay στη Γερμανική αγορά

Από OPS Publications
30/03/2023

H Tomy επεκτείνει το Hey Clay στη γερμανική αγορά

LOGOS ET_CRT S

Με βάση την επιτυχία του στην κατηγορία των τεχνών και χειροτεχνίας, το Hey Clay θα κυκλοφορήσει στη Γερμανία και την Αυστρία από το καλοκαίρι του 2023, με δεδομένο ότι  από την κυκλοφορία του στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο Μάιο, οι πωλήσεις του Hey Clay, αυξάνονται με τρελούς ρυθμούς.  

Το Hey Clay, κυκλοφόρησε αρχικά στην Ουκρανία το 2017 και έχει ήδη λάβει πολλά βραβεία και υποψηφιότητες στη βιομηχανία διαδραστικών εφαρμογών και παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Best Kids App και Best Game Design. ως το καλύτερο παιχνίδι τέχνης και χειροτεχνίας στα βραβεία Made for Mums και Gold in the Project Baby Awards. Στην παραδοσιακή κατηγορία του modelling, το Hey Clay καταφέρνει να βρει μια νέα οπτική για την πλαστελίνη και διατίθεται σε φωτεινά και ελκυστικά χρώματα.

Εκτός από εργαλείο δημιουργικότητας και ανάπτυξης του παιδιού, μεταμορφώνεται εύκολα σε παιχνίδι, εργαλείο αποκάλυψης προσωπικότητας και πηγή ανακαλύψεων.

Hey Clay

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email