Home » Η 10η School & Office 2023, θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως και τις 15 Μαΐου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο, MEC Παιανίας

Η 10η School & Office 2023, θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως και τις 15 Μαΐου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο, MEC Παιανίας

Από OPS Publications
07/04/2023

Η 10η School & Office 2023, θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως και τις 15 Μαΐου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο, MEC Παιανίας

LOGOS ET_OPC S

Οι σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου θα δώσουν το παρών στην έκθεση που ετησίως φιλοξενεί χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν το δίκτυο των επαφών τους, να συνάψουν παραγωγικές εμπορικές συμφωνίες και να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους εταιρειών από τους κλάδους, παραγωγής και εμπορίας χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ, αναλώσιμων γραφείου, ειδών δώρου, DIY κατασκευών, παιχνιδιών αλλά και Εκδοτικών Οίκων.

Η School & Office 2023, ξεκίνησε το ταξίδι της από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου φιλοξένησε περισσότερες από 50 επιχειρήσεις, ενώ πραγματοποιήθηκαν μέσω της ομώνυμης εφαρμογής, εγγραφές περισσότερων από 1.200 επαγγελματιών επισκεπτών προμηνύοντας την επιτυχία και της αθηναϊκής διοργάνωσης η οποία αναμένεται να είναι ευρύτερη σε συμμετοχές και εκθεσιακό χώρο. 

Σας προσκαλούμε σε αυτή τη μοναδική έκθεση που όσοι επιθυμούν να βρεθούν στο κέντρο των εξελίξεων οφείλουν να μη χάσουν.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: BE-ΒΕST – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Τηλ: 216.93.90.312

www.schoolandoffice.gr

E-mail: info@schoolandoffice.gr, info@be-best.gr

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email