Home » Η Ιαπωνία θα απαγορεύσει ορισμένα μαγνητικά παιχνίδια και διαστελλόμενες χάντρες

Η Ιαπωνία θα απαγορεύσει ορισμένα μαγνητικά παιχνίδια και διαστελλόμενες χάντρες

Από OPS Publications
25/05/2023

Η Ιαπωνία θα απαγορεύσει ορισμένα μαγνητικά παιχνίδια και διαστελλόμενες χάντρες

LOGOS ET_CRT S

Sphere Magnets - Magnetic Balls Ball Magnets - SuperMagnetMan

Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα για τη ρύθμιση μικρών αντικειμένων παιχνιδιών, όπως μαγνήτες και διογκωμένες χάντρες που συχνά καταπίνονται κατά λάθος από παιδιά.

Η ιαπωνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην απαγόρευση δύο τύπων παιχνιδιών που έχουν καταποθεί κατά λάθος από παιδιά σε μια σειρά περιστατικών, αποκαλώντας τα «μικροσκοπικές ωρολογιακές βόμβες».

Όπως αναφέρθηκε στο The Mainichi , το υπουργικό συμβούλιο του πρωθυπουργού Fumio Kishida εξέδωσε διάταγμα στις 16 Μαΐου για την απαγόρευση της παραγωγής και πώλησης μαγνητικών παιχνιδιών και σφαιριδίων που διαστέλλονται όταν είναι κορεσμένα, τα οποία δεν πληρούν τα διεθνή πρότυπα. Αυτά τα παιχνίδια θεωρούνται ικανά να προκαλέσουν σοβαρά ατυχήματα σε περίπτωση κατάποσης.

Japan gov't to regulate 'tiny time bomb' toys often mistakenly ingested by  kids - The Mainichi

Η Ιαπωνία δεν είναι η μόνη χώρα που έχει επισημάνει τους κινδύνους τέτοιων ειδών, τα οποία έχουν προσελκύσει την προσοχή παγκοσμίως.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email