Home » Η Schleich ανακοινώσε την νέα καλοκαιρινή της καμπάνια  “PLAYcation”

Η Schleich ανακοινώσε την νέα καλοκαιρινή της καμπάνια  “PLAYcation”

Από OPS Publications
01/06/2023

Η Schleich ανακοινώσε την νέα καλοκαιρινή της καμπάνια “PLAYcation”

LOGOS ET_CRT S

Η Schleich αυτό το καλοκαίρι, ζητά από τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να βοηθήσουν την καλοκαιρινή τους διασκέδαση να φτάσει στα ύψη με το απόλυτο καλοκαιρινό PLAYcation! Πιο συγκεκριμένα, από τις 27 Μαΐου, οι οικογένειες που αγαπούν το καλοκαίρι μπορούν να συμμετέχουν στη διασκέδαση PLAYcation στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της schleich, και οποιαδήποτε οικογένεια ανεβάσει μια φωτογραφία ή ένα βίντεο με τα παιχνίδια schleich που πυροδοτούν καλοκαιρινή διασκέδαση χρησιμοποιώντας το #SummerPLAYcation θα είναι επιλέξιμη για ένα από τα πέντε μεγάλα πακέτα βραβείων που θα περιλαμβάνουν κάθε ένα από τα νέα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσει  η schleich για το 2023.

 «Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλα γίνονται πιο διασκεδαστικά και αυθόρμητα. Και ξέρουμε ότι όλες αυτές οι εμπειρίες γίνονται πιο μαγικές, γλυκές και περιπετειώδεις όταν τα παιχνίδια schleich είναι μέρος της διασκέδασης», δήλωσε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Schleich Kelli Masilun . «Αυτό το καλοκαίρι, θέλαμε να δώσουμε στα παιδιά έναν τρόπο να πάρουν ένα νέο παιχνίδι schleich δωρεάν, να παρέχουμε στους γονείς μια μεγάλη έμπνευση για ακόμη μεγαλύτερη καλοκαιρινή διασκέδαση».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email