Home » Διάκριση για την Enarxis Dynamic Media στα Toys Awards 2023

Διάκριση για την Enarxis Dynamic Media στα Toys Awards 2023

Από OPS Publications
02/06/2023

Διάκριση για την Enarxis Dynamic Media στα Toys Awards 2023

LOGOS ET_CRT S

Η Green Toys, αποσπώντας 2 βραβεία, ξεχώρισε για μια ακόμα χρονιά για τα 100% φιλικά προς το περιβάλλον πρωτοποριακά αλλά παραδοσιακά της παιχνίδια, ενθαρρύνοντας όλους εμάς να επιλέγουμε τον πράσινο δρόμο στο παιχνίδι, αλλά και στην καθημερινότητα μας!

Εξίσου σημαντική είναι και η διάκριση της Funko, κατακτώντας 3 βραβεία, αποδεικνύοντας πως είναι μια κορυφαία εταιρεία pop culture αντικειμένων. Η πληθώρα συλλεκτικών κωδικών, που απευθύνονται σε πολλές διαφορετικές ηλικίες, και η διεθνώς κοινή γλώσσα, αυτή της διασκέδασης, κάνουν τις φιγούρες Funko Pop! την τέλεια επιλογή για συλλέκτες και fans κάθε είδους!

Οι διακρίσεις αυτές συμβάλλουν στην αναγνώριση της πολυετούς πορείας της Enarxis Dynamic Media, και λειτουργούν ως κινητήριος δύναμη για να συνεχίσει να αναζητά και να προσφέρει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την ποιότητα τους.  ”

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email