Home » Spielwarenmesse eG | Καινοτομίες, έμπνευση και εξειδίκευση στην αγορά

Spielwarenmesse eG | Καινοτομίες, έμπνευση και εξειδίκευση στην αγορά

Από OPS Publications
28/09/2023

Spielwarenmesse eG | Καινοτομίες, έμπνευση και εξειδίκευση στην αγορά

LOGOS ET_CRT S

Στην κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου, ένα κομβικό σημείο συνάντησης θα είναι το νέο LicenseLounge στο Hall 12.0. Η περιοχή, που παρέχεται σε συνεργασία με το BRANDmate, το Licensing International και το Licensing Magazine, ενσωματώνει μια περιοχή δικτύωσης και το LicenseTalks για ό,τι πιο πρόσφατο σε θέματα αδειοδότησης.

Το Toy Business Forum στο Hall 3A, εν τω μεταξύ, είναι ο κατάλληλος προορισμός για παρουσιάσεις από κορυφαίους ομιλητές με τις πιο πρόσφατες γνώσεις λιανικής. Στο πρόγραμμα υπάρχουν παρουσιάσεις με τρέχοντα ζητήματα για το λιανικό εμπόριο, που καλύπτουν τα θέματα των τάσεων στα παιχνίδια, τη βιωσιμότητα, την τεχνητή νοημοσύνη και την ψηφιοποίηση. Παρούσα για άλλη μια φορά θα είναι η ομάδα προϊόντων «Υπηρεσίες για το εμπόριο και τη βιομηχανία». Στην Αίθουσα 7, προμηθευτές υπηρεσιών μάρκετινγκ, συσκευασιών, συστημάτων μετρητών και εμπορίου, για παράδειγμα, καθώς και ινστιτούτα δοκιμών, θα εκθέσουν τις τελευταίες ιδέες τους για μια επιτυχημένη εργάσιμη ημέρα στις επιχειρήσεις.

Αξίζει επίσης μια επίσκεψη στο Spielwarenmesse Specials. Δίπλα στις ήδη γνωστές ειδικές περιοχές – το Insights-X Area, το New Product Gallery, το StartupArea και το Toy Business Forum – δύο νέες περιοχές είναι επίσης έτοιμες προς χρήση: το LicenseLounge και μια περιοχή δράσης με παρουσιάσεις προϊόντων στην περιοχή Model Railways και Model Construction, ενώ το Toys go Green θα είναι και πάλι εκεί.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email