Home » Press Event  Ambiente | The Lifestyle Movement 

Press Event  Ambiente | The Lifestyle Movement 

Από OPS Publications
02/11/2023

Press Event Ambiente | The Lifestyle Movement

LOGOS ET_OPC S

Την Τρίτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε Press Event στα γραφεία της Messe Frankfurt Greece SP, στην Αθήνα, για τις εκθέσεις:  Ambiente (τη μεγαλύτερη διεθνής έκθεση καταναλωτικών αγαθών), Christmasworld ( τη μεγαλύτερη διεθνής έκθεση εποχιακών ειδών)  & Creativeworld (διεθνής έκθεση για είδη χειροτεχνίας και χόμπι), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν παράλληλα από 26 έως 30 Ιανουαρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης.

Εκπρόσωποι του κλαδικού, ειδησεογραφικού & οικονομικού Τύπου από την Ελλάδα παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση για τις εκθέσεις, τους τομείς προϊόντων τους, τις εξελίξεις της αγοράς και τις επερχόμενες τάσεις που κατευθύνουν τον κλάδο. Την παρουσίαση πραγματοποίησαν σε online σύνδεση από τη Φρανκφούρτη η Διευθύντρια της Chrismasworld, κα Eva Olbrich, και ο Διευθυντής του τομέα Dining της Ambiente, κος Thomas Kastl. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον Ιανουάριο στη Φρανκφούρτη!

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email