Home » Νέα μεγάλη διάκριση για το Pelikan’s Ineo 

Νέα μεγάλη διάκριση για το Pelikan’s Ineo 

Από OPS Publications
15/03/2024

Νέα μεγάλη διάκριση για το Pelikan's Ineo

LOGOS ET_OPC S

Μετά το διάσημο “Red Dot Award 2023” και την υποψηφιότητα για το “Προϊόν της Χρονιάς” από την PBS Brand Industry Association, το Pelikan’s Ineo έλαβε το τρίτο του βραβείο με το “iF Design Award 2024 Gold”.

Πιο συγκεκριμένα, το στυλό Ineo της Pelikan εντυπωσίασε την 132μελή κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ανεξάρτητους ειδικούς από όλο τον κόσμο, λόγω της εξαιρετικής σχεδιαστικής του ποιότητας . Η κριτική επιτροπή εξηγεί την απόφασή της ως εξής: «Το Ineo μειώνει την περιττή σχεδίαση στο ελάχιστο προκειμένου να τονίσει το καθαρό και κομψό σχήμα αυτού του διαχρονικού οργάνου γραφής. Τα υλικά αναδεικνύονται μέσα από τις δυνατές σχεδιαστικές γραμμές.  Ο άξονας από ανοδιωμένο αλουμίνιο έρχεται σε αντίθεση με το γυαλισμένο ατσάλινο ελατήριο και τη γυαλιστερή μαύρη πλαστική λαβή. Δεδομένου ότι το κέντρο βάρους βρίσκεται στη λαβή, το στυλό κάθεται άνετα στο χέρι προβάλλοντας τη μοναδική εργονομία του Ineo».

Υπενθυμίζεται πως μόνο 75 από τις σχεδόν 11.000 συμμετοχές στο διαγωνισμό έχουν βραβευτεί, έως σήμερα,  με χρυσό μετάλλιο. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου στο Βερολίνο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email