Home » Η Orchard Toys ανακοίνωσε ευρωπαϊκή συμφωνία διανομής με την SES Creative 

Η Orchard Toys ανακοίνωσε ευρωπαϊκή συμφωνία διανομής με την SES Creative 

Από OPS Publications
22/03/2024

Η Orchard Toys ανακοίνωσε ευρωπαϊκή συμφωνία διανομής με την SES Creative

LOGOS ET_CRT S

Η Orchard Toys ανακοίνωσε ευρωπαϊκή συμφωνία με την SES Creative για τη διανομή των σειρών της σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο και Γαλλία.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η SES Creative θα παρέχει περιφερειακή διανομή και τοπική υποδομή και θα υποστηρίξει το υπάρχον λιανικό εμπόριο εντός των περιοχων διανομης της, ενώ παράλληλα θα μεριμνήσει για την ανάπτυξη μεγάλων νέων επιχειρηματικών ευκαιριών για την Orchard Toys.

Ο Simon Newbery, διευθύνων σύμβουλος της Orchard Toys, δήλωσε: «Αυτή η νέα συμφωνία διανομής αποτελεί μέρος της αναπτυξιακής μας στρατηγικής για την ανάπτυξη και επέκταση της επιχείρησής μας σε όλη την Ευρώπη και η SES Creative ταιριάζει πολύ σε αυτά μας τα σχέδια».

Ο Boris Scholtz, Διευθύνων Σύμβουλος της SES Creative, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε τα εξαιρετικά προϊόντα της Orchard Toys στη συλλογή SES Creative και τα κάνουμε διαθέσιμα σε παιδιά. Θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε τις πωλήσεις και να γίνουμε ισχυρότερος συνεργάτης για τους πολύτιμους πελάτες μας, καθώς και να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στον καταναλωτή».

Η ανακοίνωση αυτή ακολουθεί τη συμφωνία της Orchard Toys με την Amo Toys τον Ιανουάριο για διανομή στις σκανδιναβικές αγορές. Η Amo Toys θα προσφέρει τοπική διανομή στη Νορβηγία, τη Φινλανδία και τη Δανία, με μεταφρασμένες οδηγίες σε τοπικές  γλώσσες για τα παιχνίδια και τα παζλ που διανέμει. Το 2023, η Orchard Toys υπέγραψε συμφωνία διανομής και άδειας παραγωγής με την Beijing Foxy , σε μια κίνηση να επεκτείνει τη μάρκα στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας (ΛΔΚ).

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email