Home » Η Sambro υπογράφει πολυετές συμβόλαιο με την Moose Toys για σχολικά είδη και παιχνίδια 

Η Sambro υπογράφει πολυετές συμβόλαιο με την Moose Toys για σχολικά είδη και παιχνίδια 

Από OPS Publications
29/03/2024

Η Sambro υπογράφει πολυετές συμβόλαιο με την Moose Toys για σχολικά είδη και παιχνίδια

LOGOS ET_OPC S

Η Sambro ανακοίνωσε νέο συμβόλαιο με το οποίο θα παραδίδει μια σειρά νέων προϊόντων για την υποστήριξη του αυξανόμενου χαρτοφυλακίου δικαιοδόχων των Magic Mixies, από την Moose Toys. Σύμφωνα με το τριετές συμβόλαιο, η Sambro θα υποστηρίξει την επέκταση των Magic Mixies με τη δημιουργία μιας συμπαγούς σειράς νέων καινοτόμων προϊόντων, για να αξιοποιήσει την πραγματική μαγική εμπειρία που σχετίζεται με το franchise.

Η γκάμα θα καλύπτει όλες τις κατηγορίες τεχνών και χειροτεχνίας, σχολικών ειδών και γραφικής ύλης, καθώς και της σειράς IP της Sambro, Puzzle Palz, δημιουργώντας συλλεκτικά και ανταλλάξιμα toppers χαρακτήρων, με χαρακτηριστικά που ενεργοποιούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία και την επαφή με το νερό.

Διαθέσιμη από το φθινόπωρο/χειμώνα του 2024, η γκάμα προϊόντων Magic Mixies θα κυκλοφορήσει σε πολλές περιοχές σε όλη την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο σε διάφορα καταστήματα λιανικής.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email