Home » Οριστική παύση λειτουργιών της διεθνούς έκθεσης χαρτοσχολικών Insights-X 

Οριστική παύση λειτουργιών της διεθνούς έκθεσης χαρτοσχολικών Insights-X 

Από OPS Publications
29/03/2024

Οριστική παύση λειτουργιών της διεθνούς έκθεσης χαρτοσχολικών Insights-X

LOGOS ET_OPC S

Στις 22 Μαρτίου 2024, η Spielwarenmesse eG, ο διοργανωτής της εμπορικής έκθεσης Insights-X, ανακοίνωσε την οριστική παύση στης λειτουργίας της. Η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στα χαρτικά – σχολικά, είδη γραφής, εγκαινιάστηκε το 2015 με πρωτοβουλία πολλών σημαντικών εταιρειών γραφικής ύλης, θα πραγματοποιούσε την ένατη έκδοσή της από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου. Η Spielwarenmesse επιθυμεί τώρα να επικεντρωθεί στη βασική της δραστηριότητα, τα παιχνίδια.

Παρόλο που πολλές μάρκες είχαν ήδη εγγραφεί για την ένατη διοργάνωση, δυστυχώς οι κρατήσεις για την Insights-X δεν απέδωσαν αρκετά καλά για τη Spielwarenmesse eG από εμπορική άποψη. Ως εκ τούτου, η εταιρεία αποφάσισε να επικεντρώσει τις προσπάθειές της σε άλλες εκδηλώσεις , όπως τα Spielwarenmesse και SPIEL, τα οποία αντιπροσωπεύουν δύο εξαιρετικά επιτυχημένες εκδηλώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο για το εύρος της κάλυψης όσο και για το χαρτοφυλάκιο πελατών.

Ωστόσο, εταιρείες από τους κλάδους γραφικής ύλης, σχολικών και γραφείου θα μπορούν να συγκεντρωθούν στη Νυρεμβέργη από τις 28 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2025, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους στα τμήματα Creative και Back-to-School και θα φιλοξενούνται από εδώ και πέρα στη Spielwarenmesse.

Τόσο η παραπάνω εξέλιξη όσο και η προ διετίας απόφαση της Messe Frankfurt, να ενσωματώσει την Paperworld στην Abiente, καταδεικνύει την τάση για την πορεία των εκθέσεων, που αφορούν αμιγώς τον κλάδο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email