Home » Η MGA Entertainment (MGA) θα διαθέτει πλέον τα προϊόντα της απευθείας στους καταναλωτές μέσω του νέου ισότοπου “The MGA Shop” 

Η MGA Entertainment (MGA) θα διαθέτει πλέον τα προϊόντα της απευθείας στους καταναλωτές μέσω του νέου ισότοπου “The MGA Shop” 

Από OPS Publications
12/04/2024

Η MGA Entertainment (MGA) θα διαθέτει πλέον τα προϊόντα της απευθείας στους καταναλωτές μέσω του νέου ισότοπου “The MGA Shop”

LOGOS ET_CRT S

Η MGA Entertainment (MGA) ανακοίνωσε ότι ξεκινά έναν  νέο προορισμό αγορών για τις μάρκες της, το The MGA Shop . Ενώ τα προϊόντα MGA θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα σε μεγάλους λιανοπωλητές, ο νέος ιστότοπος προσφέρει άνεση και πρόσθετα οφέλη στο αγαπημένο και βραβευμένο χαρτοφυλάκιο επωνυμιών του, συμπεριλαμβανομένων των LOL Surprise!, Little Tikes, MGA’s Miniverse, Bratz, Rainbow High.

Ο νέος ιστότοπος θα προσφέρει επίσης αποκλειστικά διαδικτυακά , εμπορεύματα περιορισμένης ποσότητας, έγκαιρη πρόσβαση στα νεότερα προϊόντα προτού βγουν στα ράφια των καταστημάτων, ειδικές προσφορές που διατίθενται μόνο στον ιστότοπο και δωρεάν αποστολή για παραγγελίες 50 $ ή περισσότερο. Η MGA λανσάρει επίσης ένα νέο πρόγραμμα MGA Rewards που παρέχει στους καταναλωτές εξαργυρώσεις για μελλοντικές αγορές.

 «Η MGA είναι η κορυφαία εταιρεία παιχνιδιών για τα πιο καινοτόμα παιχνίδια στην αγορά και με «στον νέο μας ιστότοπο The MGA Shop, οι καταναλωτές μπορούν να ψωνίσουν από όλες τις επωνυμίες μας σε έναν βολικό προορισμό με ειδικές προσφορές και αποκλειστικές προσφορές», δήλωσε ο Isaac Larian. , Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, MGA Entertainment .”

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email