Home » Η Fellowes και η ΑΑΝΚΑΛ ξεκινούν  νέο κύκλο προωθητικών ενεργειών “Fellowes Cash Back” 

Η Fellowes και η ΑΑΝΚΑΛ ξεκινούν  νέο κύκλο προωθητικών ενεργειών “Fellowes Cash Back” 

Από OPS Publications
19/04/2024

Η Fellowes και η ΑΑΝΚΑΛ ξεκινούν νέο κύκλο προωθητικών ενεργειών “Fellowes Cash Back”

LOGOS ET_OPC S

H Fellowes και η ΑΑΝΚΑΛ ξεκίνησαν νέο κύκλο  προωθητικών ενεργειών  που επικεντρώνονται στην οικονομική προσέλκυση  του καταναλωτή με επιστροφή απέυθείας χρημάτων σε δημοφιλή προϊόντα χωρίς να μειώνεται η κερδοφορία  του διανομέα, του μεταπωλητή ή του καταστήματος ούτως ώστε να στηρίζει την προβολή  και προώθηση τους.

Η προωθητική ενέργεια Fellowes Cash Back promo που είναι τώρα διαθέσιμη στοχεύει σε  5 κατηγορίες προϊόντων Fellowes:

Kαθαριστών Αέρα ( Air purifiers) – Βιβλιοδετικών (Binders) – Προϊόντων Εργονομίας (Ergonomics) – Πλαστικοποιητών (Laminators) – Καταστροφέων Εγγράφων (Shredders), όπου συμπεριλαμβάνονται «νέα» και «best seller» προϊόντα

Η προωθητική ενέργεια αυτή ξεκίνησε από 1/4/2024 και ισχύει έως 30/6/2024 (τελευταία ημερομηνία αγοράς), μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα για αγορές που θα κάνει καταναλωτής σε προϊόντα της λίστας Cash Back, δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων , που αναλογεί στις  αγορές του, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία κάθε αγοράς,  η οποία θα γίνετε με έμβασμα στον λογαριασμό του καταναλωτή κατευθείαν από τη Fellowes.

Υπάρχουν διαθέσιμα προσπέκτους αναλυτικά για κάθε κατηγορία (επισυνάπτονται) , banners στην ιστοσελίδα www.aankal.gr & www.fellowes-promotion.com, φωτογραφίες,  περιγραφές.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με την εταιρία ΑΑΝΚΑΛ ΑΕ  e-mail: info@aankal.gr

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email