Home » Η “The Toy Association” ανακοίνωσε βασικές συμβουλές για ασφαλές παιχνίδι για τη σεζόν “Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024“ 

Η “The Toy Association” ανακοίνωσε βασικές συμβουλές για ασφαλές παιχνίδι για τη σεζόν “Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024“ 

Από OPS Publications
25/04/2024

Η “The Toy Association” ανακοίνωσε βασικές συμβουλές για ασφαλές παιχνίδι για τη σεζόν “Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024“

LOGOS ET_CRT S

Είτε οι οικογένειες κάνουν παρέα στο σπίτι είτε πηγαίνουν για διακοπές, οι μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι βέβαιο ότι θα γεμίσουν με άφθονο χρόνο παιχνιδιού στην ύπαιθρο. Η Ένωση Παιχνιδιών μοιράζεται τις κορυφαίες συμβουλές της για παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους με τους γονείς και τους φροντιστές για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά παίζουν με ασφάλεια ενώ διασκεδάζουν στον ήλιο.

«Η Ένωση Παιχνιδιών και η βιομηχανία γενικότερα παίρνουν την ασφάλεια των παιχνιδιών εξαιρετικά σοβαρά και δεσμευόμαστε να εκπαιδεύουμε τους γονείς και τους φροντιστές για το ασφαλές παιχνίδι όλο το χρόνο», δήλωσε η Joan Lawrence, Toy Safety Mom του The Toy Association και ανώτερη αντιπρόεδρος προτύπων και ρυθμιστικών αρχών. υποθέσεις . «Είτε σχεδιάζετε μια μέρα στην παραλία, μια οικογενειακή βόλτα με ποδήλατο ή απλά να περάσετε χρόνο στην αυλή σας, το να προσέχετε τα μέτρα ασφαλείας είναι το κλειδί για την αποφυγή περιττών ατυχημάτων και τραυματισμών».

Οι 5 κορυφαίες συμβουλές για ασφαλές παιχνίδι αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι:

  • Συμβουλή 1: Αγοράστε μόνο από αξιόπιστους λιανοπωλητές. Είτε επιλέξετε να ψωνίσετε στο διαδίκτυο είτε στα κατάστημα τα, βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε από έναν αξιόπιστο, επαληθευμένο λιανοπωλητή. Οι αξιόπιστοι λιανοπωλητές συμμορφώνονται με τα αυστηρά πρότυπα ασφάλειας των παιχνιδιών. Όλα τα παιχνίδια που πωλούνται στην Ευρώπη απαιτείται να ελέγχονται και να πιστοποιούνται σύμφωνα με αυτά τα πρότυπα πριν τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων.
  • Συμβουλή 2: Η ηλικία μετράει. Να τηρείτε πάντα την ταξινόμηση ηλικίας και τις πληροφορίες ασφάλειας ενός παιχνιδιού. Για παράδειγμα, τα παιχνίδια με την ένδειξη 3+ μπορεί να περιέχουν μικρά εξαρτήματα που αποτελούν κίνδυνο πνιγμού για παιδιά κάτω των τριών ετών.
  • Συμβουλή 3: Οδηγήστε με ασφάλεια. Όλη η οικογένεια πρέπει να φορά κράνη και προστατευτικό εξοπλισμό όταν χρησιμοποιεί οτιδήποτε με τροχούς όπως ποδήλατα, σκούτερ και skateboards.
  • Συμβουλή 4: Αποθηκεύστε τα παιχνίδια σας. Κρατήστε τα παιχνίδια μακριά από πισίνες, δρόμους με κίνηση κ.ά. Αυτό θα κρατήσει τα παιδιά μακριά από δυνητικά επικίνδυνες καταστάσεις.
  • Συμβουλή 5: Επιβλέπετε το παιχνίδι. Τα σπίτια με σετ κούνιας ή πισίνες —ακόμα και πολύ μικρές παιδικές πισίνες— απαιτούν μια επιπλέον δόση επίβλεψης από ενήλικα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην αφήνετε ποτέ τα παιδιά χωρίς επίβλεψη κοντά στο νερό.

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email