Home » Η CBP και η Canon ανακοινώνουν συνεργασία κατά των παραποιημένων προϊόντων 

Η CBP και η Canon ανακοινώνουν συνεργασία κατά των παραποιημένων προϊόντων 

Από OPS Publications
25/04/2024

Η CBP και η Canon ανακοινώνουν συνεργασία κατά των παραποιημένων προϊόντων

LOGOS ET_OPC S

Η Canon USA, Inc. (Canon) και η US Customs and Border Protection (CBP) ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία για να αποτρέψουν την είσοδο πλαστών προϊόντων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η οποία αποτελεί μέρος του Προγράμματος Αποδοχής Δωρεών της CBP, η Canon θα δωρίσει 328 εργαλεία επαλήθευσης στις εγκαταστάσεις του τελωνίου και  του ταχυδρομείου της CBP για να βοηθήσει στον έλεγχο ταυτότητας εμπορευμάτων της Canon.

«Η Canon έχει δεσμευτεί να προστατεύει τους πελάτες της στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και παγκοσμίως, από τους κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια που ενδέχεται να θέτουν οι απομιμήσεις για το άτομο και την περιουσία τους. Η CBP βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της στρατηγικής μας για την καταπολέμηση της παραποίησης/απομίμησης των ΗΠΑ καθημερινά», δήλωσε ο Seymour Liebman, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Σύμβουλος της Canon USA, Inc. «Αυτή η δωρεά συμπληρώνει τον μακροπρόθεσμο στόχο μας να παρέχουμε στην CBP τα απαραίτητα εργαλεία, εκπαίδευση και υποστήριξη για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου. Αυτή η πιο πρόσφατη δωρεά με την Canon θα διευκολύνει τον εντοπισμό και την απομάκρυνση παραποιημένων προϊόντων από τη ροή του εμπορίου των ΗΠΑ».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email