Home » Στην Ελλάδα & την Κύπρο από την Τσιρώνης Α.Ε. τα χειροποίητα παιχνίδια οδοντοφυΐας Lanco 

Στην Ελλάδα & την Κύπρο από την Τσιρώνης Α.Ε. τα χειροποίητα παιχνίδια οδοντοφυΐας Lanco 

Από OPS Publications
10/05/2024

Στην Ελλάδα & την Κύπρο από την Τσιρώνης Α.Ε. τα χειροποίητα παιχνίδια οδοντοφυΐας Lanco

LOGOS ET_CRT S

Με αποκλειστικό αντιπρόσωπο την Τσιρώνης Α.Ε., λανσάρονται τα χειροποίητα παιχνίδια οδοντοφυΐας της ισπανικής εταιρείας Lanco στην Ελληνική & Κυπριακή αγορά.

Μετρούν περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας, έχοντας καταφέρει να εδραιωθούν παγκοσμίως χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό τους που τα καθιστά κατάλληλα από τη γέννηση παιχνίδια οδοντοφυΐας, παιχνίδια μπάνιου και βρεφικά παιχνίδια ανακάλυψης μαζί.

Πρόκειται για ασφαλή μασητικά από φυσικά υλικά, με εύκολο κράτημα για τα μικρά χεράκια. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία υφών, που διεγείρουν τις αισθήσεις των μωρών και καταπραΰνουν τα ούλα από τα πονάκια οδοντοφυΐας.

Κατασκευάζονται από 100% φυσικό καουτσούκ από δέντρα Hevea. Είναι χειροποίητα, βαμμένα στο χέρι με ασφαλείς και φυσικές χρωστικές ουσίες και φροντισμένα στη κάθε λεπτομέρειά τους.

Στη φιλοσοφία της η Lanco έχει ως προτεραιότητα την κοινωνική υπευθυνότητα σε συνδυασμό με την αειφορία γι’ αυτό όλα τα παιχνίδια που παράγει είναι οικολογικά από βιοδιασπώμενα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον με συσκευασίες κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένα υλικά από χαρτόνι.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποτελούν ιδανική πρόταση eco-friendly δώρου για baby shower, γέννηση κτλ. που ταιριάζει απόλυτα στη γκάμα προϊόντων κάθε επιχείρησης με είδη βρεφανάπτυξης και παιχνίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.tsironis.gr. Εναλλακτικά, καλέστε στο  2310 – 317167.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email